PANDANGAN BELIA DALAM PEMBINAAN NEGARA BANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 10 Mei 2015 - Menurut ahli Parlimen Belia dari Pulau Pinang yang juga Pegawai Tadbir Universiti Sains Malaysia (USM), Ahmad Wafi Sahedan, perpaduan adalah satu perjalanan jauh dalam proses memahami di antara satu sama lain dalam pembinaan bangsa dan hubungan etnik yang utuh.