MALAM ANEKARAGAM KEMUNCAK AKTIVITI PKI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Mei 2015 – Malam Anekaragam yang diadakan untuk mengenengahkan bakat para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) merupakan acara kemuncak aktiviti tahunan Persatuan Kebudayaan India (PKI) USM.