INFRASTRUKTUR SUKAN USM BERTARAF ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Mei 2015 - Kecemerlangan Universiti Sains Malaysia (USM) dalam penganjuran pelbagai kejohanan sukan antarabangsa membuktikan infrastruktur dan kemudahan sukannya berada pada kelas tersendiri.