BERFIKIR PROAKTIF DAN TARIK LEBIH RAMAI PELA JAR ANTARABANGSA SERTAI AKTIVITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Mei 2015 – Berfikir proaktif dan kreatif untuk menjayakan aktiviti bersama-sama untuk mengharumkan nama universiti di persada dunia, pesan Pro-Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Datuk Mustafa Mansur kepada mahasiswa ketika merasmikan Temasya Olahraga Tahunan (TOT) Ke-41 di Stadium Olahraga malam tadi.