APRISIASI BUDAYA DAN KESENIAN TARIK MINAT PELA JAR KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 9 Mei 2015 – Muzik itu halal selagi tiada unsur haram di dalamnya dan kini lagu-lagu ketuhanan tidak lagi tersekat dengan melodi yang sama malah terus diterima pelbagai golongan masyarakat kini.