25 ORANG DELEGASI USB MELAWAT USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Mei 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima kunjungan hormat 25 orang delegasi dari Universitas Sulawesi Barat (USB) yang diketuai oleh Timbalan Rektor Akademik dan Kemahasiswaan, Dr Muhammad Saad.