USM JUARA PERTANDINGAN KUIZ FARMASI KEBANGSAAN ANJURAN MYPSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Mei 2015 - Pelajar Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF), Universiti Sains Malaysia (USM) meraih kemenangan dalam pertandingan Kuiz Farmasi Peringkat Kebangsaan kali ke-7 anjuran Malaysian Pharmacy Students' Association (MyPSA).