RUANG PENYELIDIKAN BERSEPADU (RPS) SEDIA BEROPERASI SEPENUHNYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 29 April 2015 Ruang Penyelidikan Bersepadu (RPS), Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) yang berharga RM14 juta berjaya disiapkan sepenuhnya dan dengan rasminya diserahkan kepada USM, di sini hari ini.