MAHASISWA DISERU PERTINGKAT TAHAP KEUPAYAAN DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 April 2015 Mahasiswa diseru agar meningkatkan tahap keupayaan diri dalam menghadapi arus globalisasi dan bersungguhsungguh untuk mencapai kejayaan dalam hidup kerana tiada jalan pintas untuk berjaya di samping mempunyai nilai jati diri.