KELAB SELAM SKUBA USM ANJUR PROGRAM JANGKAUAN PENGHAYATAN LAUT 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 April 2015 Menyedari akan kepentingan pemeliharaan dan pemuliharaan laut, Kelab Selam Skuba Universiti Sains Malaysia (USM) akan menganjurkan Program Jangkauan Penghayatan Laut 2015 (Ocean Awareness Outreach 2015) dari 8 hingga 10 Mei 2015.