JANGAN PANDANG RINGAN TIDUR BERDENGKUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
SEBERANG JAYA, 30 April 2015 Ramai ambil ringan masalah berdengkur yang dialami ketika tidur sedangkan ia merupakan salah satu gejala penyakit pernafasan dengan menghasilkan bunyi keras disebabkan oleh getaran lelangit melalui mulut dan hidung yang terbuka ketika sedang tidur yang berlaku apabila ruang aliran pernafasan atas yang sempit.