WARGA EMAS BERGIAT AKTIF DALAM MASYARAKAT GENGGAM IJAZAH USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 April 2015 - Dua warga emas iaitu Johari Yahya, 66 dan Koay Ooi Sim, 69 yang memegang jawatan penting dalam komuniti menggengam Ijazah Sarjana dalam bidang masingmasing dari Universiti Sains Malaysia (USM) di sini hari ini.