HUSM MERIAHKAN HARI TERBUKA SMK SALOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 26 April 2015 Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) telah menyertai Hari Terbuka Asrama 2015 Sekolah Menengah Kebangsaan Salor (SMKS) dengan mengadakan kempen derma darah dan pameran kesihatan.