DELEGASI UNIMAS KUNJUNGI KAMPUS KESIHATAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 27 April 2015 Seramai 24 orang pegawai kanan Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) yang diketuai oleh Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti, Datu Dr Hatta Solhi dan Naib Canselornya, Profesor Dato’ Dr. Mohamad Kadim Suaidi mengadakan kunjungan rasmi ke Kampus Kesihatan USM hari ini.