CHAMIL WARIYA TERIMA PhD HASILKAN KAJIAN TENTANG UCAPAN PM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 April 2015 Ketua Pegawai Eksekutif Institut Akhbar Malaysia (MPI), Datuk Chamil Wariya barubaru ini menerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) dalam bidang komunikasi daripada Universiti Sains Malaysia (USM) dengan menghasilkan kajian berkenaan ucapan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.