CACAT PENGLIHATAN BUKAN HALANGAN ANAK NELAYAN GENGGAM IJAZAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 April 2015 Cacat penglihatan bukan halangan buat Mohd. Aziz Bin Abidin, 25, anak kepada seorang nelayan di Sarawak untuk beroleh kejayaan dengan memperoleh Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK) 3.59 di Universiti Sains Malaysia (USM).