ALUMNI USM DISERU MENJADI "ROLE MODEL" KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 April 2015 Alumni Universiti Sains Malaysia (USM) yang menjadi sebahagian daripada komuniti ilmuan universiti, komuniti terpelajar dan komuniti berpemikiran aras tinggi diseru untuk menjadi "role model" kepada masyarakat, negara malah juga dunia seluruhnya.