"COLOURS OF MALAYSIA" TONJOL KEPELBAGAIAN BUDAYA NEGERI-NEGERI DI MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 April 2015 " Colours Of Malaysia" berjaya menonjolkan kepelbagaian budaya etnik negerinegeri di Malaysia di samping mencungkil bakat para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dalam kesenian dan kebudayaan.