USM TERUS PERKUKUH JARINGAN LIBATSAMA KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 April 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengorak langkah dalam memacu kelestarian universitinya dengan memperkukuh jaringan libatsama komuniti dan mendekati masyarakat setempat melalui program yang dianjurkan oleh Muzium & Galeri Tuanku Fauziah (MGTF).