USM PERKASA KEUPAYAAN PELAJAR DALAM PEMINDAHAN ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 April 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) bukan sahaja berjaya mengeluarkan pelajar yang holistik, malahan memperkasa keupayaan bakat pelajar melalui beberapa siri syarahan umum "Talk Series" yang disampaikan oleh para pelajar melalui proses pemindahan ilmu.