USM BERJAYA LANCAR BELON ALTITUD TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 22 April 2015 – Pasukan Belon Altitud Tinggi atau High Altitude Ballon (HAB) yang diberi nama Levitate telah berjaya melancarkan beban bayar (payload) yang membawa dua buah kamera dan beberapa sensor disini hari ini.