SISWAZAH USM DISERU BERPEGANG KEPADA “KAMI MEMIMPIN” - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 April 2015 Siswazah Universiti Sains Malaysia (USM) diseru untuk sentiasa berpegang kepada moto Kami Memimpin untuk berbakti kepada masyarakat dan negara. Demikian titah Raja Perlis selaku Canselor USM D.Y.M.M Tuanku Syed Siirajuddin Ibni AlMarhum Tuanku Syed Putra Jamalullail pada Sidang Pertama Upacara konvokesyen Ke51 pagi ini. Sebelum itu baginda menyampaikan ijazah kepada 262 orang siswazah Doktor Falsafah, Doktor Pentadbiran Perniagaan dan Doktor Kesihatan Awam