PASUKAN SUKANUN USM HARAP TUAH NEGERI DI BAWAH BAYU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 April 2015 Kejohanan Sukan Badan Berkanun (SUKANUN) 2015 ke9 yang bakal berlangsung di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kota Kinabalu, Sabah dari 28 April sehingga 3 Mei 2015 nanti diharapkan dapat melonjakkan kembali nama Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi antara pasukan yang disegani oleh semua pasukan yang bertanding.