NAIB CANSELOR USM LAWAT TAPAK PROJEK PEMBINAAN KOMPLEKS SUKAN AZMAN HASHIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 April 2015 Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini melakukan lawatan tapak dan tinjauan khas di Kompleks Sukan Azman Hashim yang sedang giat dibina di dalam kampus USM.