1,130 ORANG GRADUAN TERIMA IJAZAH KONVOKESYEN KE-51 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Seramai 1,130 orang graduan akan menerima ijazah masing-masing dalam Upacara Konvokesyen Ke- 51 Universiti Sains Malaysia (USM) bermula Sabtu ini, jam 10.00 pagi bertempat di Dewan Tunku Syed Putra (DTSP), Pulau Pinang.