YDP MPPUSM RANGKUL 2 ANUGERAH TOKOH SISWA 2014 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 18 April 2015 Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (MPPUSM), Mohamad Shafiq bin Kamaruddin merangkul dua anugerah Tokoh Siswa 2014 bagi kategori Anugerah Pemimpin Program Kepimpinan Terbaik (Terbuka) dan Anugerah Tokoh Pemimpin Siswa (Terbuka) dalam majlis yang berlangsung di Dewan Utama Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) Nibong Tebal, di sini malam tadi.