USM TERIMA KUNJUNGAN DELEGASI REPUBLIK KYRGYZSTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 April 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PiPPA) hari ini menerima kunjungan delegasi dari Republik Kyrgyzstan di bilik seminar PiPPA USM.