PENUTUP KARNIVAL CITRAWARNA 2015 DI SAMBUT MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 April 2015 – ‘Karnival Citrawarna 2015’ melabuhkan tirai secara rasmi dengan majlis penutupan yang disempurnakan oleh Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar Dan Jaringan, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Madya Dr Shaharum Shamsudin.