PENGARAH KAMPUS RASMI MAJLIS PELANCARAN USM BEBAS TEMBAKAU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 22 April 2015 – Pengarah Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Zainal Arifin Mohd Ishak hari ini menyempurnakan Majlis Pelancaran USM Bebas Tembakau (USMBT) dan Karnival Promosi Kesihatan peringkat Kampus Kejuruteraan disini hari ini.