KPM INGIN HASILKAN GRADUAN HOLISTIK DAN SEIMBANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 18 April 2015 “ Kita ingin lahirkan graduan yang holistik dan seimbang dalam apa bidang sekalipun serta mempunyai kemahiran berfikir pada aras yang tinggi dan dapat bersaing di peringkat antarabangsa serta berpegang kepada prinsip Rukun Negara."