JOM SAKSIKAN MALAM PENDEKAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Universiti Sains Malaysia (PSSCMUSM) akan menganjurkan Malam Pendekar sempena Sambutan Jubli Delima PSSCMUSM yang akan diadakan pada hari Jumaat, 1 Mei 2015 di Dewan Tuanku Syed Putra USM, Pulau Pinang.