DEKATI MASJID SEBAGAI WADAH ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 April 2015 – Masjid Al-Malik Khalid, Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) membuka peluang seluas-luasnya kepada masyarakat termasuk dalam kalangan orang bukan Islam untuk lebih mendekati masjid sebagai wadah penyampaian ilmu dan penghayatan nilai islam secara keseluruhannya.