USM SASAR PENGLIBATAN AKTIF AKADEMIA DENGAN INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Apr 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) mensasarkan sejumlah 40 peratus daripada lebih 2,000 ahli akademiknya berkolaborasi secara aktif dan konsisten dengan pihak industri menjelang tempoh tiga tahun akan datang.