USM RANGKUL DUA ANUGERAH DI KONVENSYEN KIK UA KE-11 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NILAI, 16 April 2015 Kumpulan Protech Endocrine dari Pusat Pengajian Sains Perubatan dan Kumpulan Rehab Inspire dari Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) masingmasing telah dianugerahkan Inovasi Terbaik (Kategori Pengurusan) dan Persembahan Terbaik (Kategori Teknikal) dalam pertandingan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) sempena Konvesyen KIK Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Ke11 yang diadakan di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Nilai, Negeri Sembilan.