SEMINAR KOMUNITI ASEAN BANTU TINGKAT KESEDARAN AWAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 Apr 2015 – Seminar Komuniti ASEAN disifatkan sebagai platform terbaik dalam memberi kesedaran umum mengenai pelaksanaan Komuniti ASEAN dan peranan Malaysia sebagai Pengerusi ASEAN 2015.