PROGRAM MOTIVASI SUNTIK SEMANGAT PELAJAR TERKESAN BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
TANAH MERAH, KELANTAN, 18 April 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan mengadakan program "Lestari Siswa" untuk pelajar sekolah yang menjadi mangsa banjir hujung tahun lalu.