PENSYARAH USM SAMBUT BAIK STCN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 April 2015 – Pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) menyambut baik usaha dan kerjasama yang dijalankan melalui Steinbeis Transfer Centre Network (STCN) sebagai satu platform untuk memudahkan kerjasama antara universiti dan industri, dan mewujudkan laluan untuk menggalakkan perkongsian kepakaran dan pengetahuan.