PELAJAR USM BERKAYAK SAMBIL BERBAKTI DI SUSUR SUNGAI KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Tanah Merah, Kelantan 18 April 2015 - Seramai 50 orang pelajar USM Kampus Kesihatan menyertai aktiviti berkayak di sungai Kelantan melalui program "Lestari Siswa" anjuran Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA) Kampus Kesihatan bersama-sama Unit Ko-Korikulum Kementerian Pendidikan Malaysia.