LEADING THINKERS@USM KONGSI PENGALAMAN DENGAN JKPU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PETALING JAYA, 15 April 2015 Leading Thinkers yang terdiri daripada enam orang pakar dan ahli perniagaan dari dalam dan luar negara berkongsi pengalaman dan kepakaran bersama dengan Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JKPU) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini di sini.