HAYATI KELAINAN DALAM PAMERAN MGTF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 April 2015 Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MGTF USM) dengan kerjasama Japan Foundation Kuala Lumpur menganjurkan pameran 'Winter Garden: The Exploration of Micropop Imagination in Contemporary Japanese Art' bermula hari ini sehingga 16 Mei 2015.