WATER WARRIOR - USAHA PERKASAKAN SUKARELAWAN KAMPUS SEJAHTERA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 April 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mengupayakan pelajar melalui kegiatan sukarela yang dirancang dan dilaksanakan mereka tanpa campur tangan universiti.Naib Canselor Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, kejayaan Sukarelawan Kampus Sejahtera yang begitu komited memacu usaha kelestarian kampus demi kesejahteraan bersama warganya melalui program "Water Warrior" di sekitar kawasan USM, di sini hari ini adalah bukti nyata.