RINTIS 2015 TONJOL KREATIVITI PELAJAR PPS USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 April 2015 ‘ Research Innovation Towards Integration and Sustainability’ (RINTIS) 2015 mampu menonjolkan kreativiti dan keupayaan para pelajar tahun akhir Ijazah Sarjana Muda Pusat Pengajian Seni (PPS) Universiti Sains Malaysia (USM) melalui pameran hasil kerja dan produk sebelum melangkah ke alam pekerjaan tidak lama lagi.