PERKEP DAN USM TINGKAT KESEDARAN KESIHATAN WANITA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, KELANTAN, 11 April 2015 Menyedari pentingnya penjagaan kesihatan dalam kalangan wanita terutamanya menjayakan Hospital USM sebagai Hospital Rakan Bayi yang diiktiraf, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), Persatuan Obstetrik dan Ginekologi Hospital USM Kampus Kesihatan dengan kerjasama Persatuan Keluarga Polis (PERKEP) Ibu Pejabat Polis Kontigen Negeri Kelantan mengadakan ceramah kesihatan wanita sempena Sambutan Hari Polis ke208.