PBT KAMPUS KEJURUTERAAN BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 13 April 2015 Persatuan Bahasa Tionghua (PBT) Kampus Kejuruteraan menganjurkan Malam Amal untuk membantu golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) yang berjaya mengumpulkan RM4,200 yang diserahkan kepada Persatuan Kebajikan OKU Pulau Pinang atau Penang Handicapped Welfare Association (PHWA).