LIGA IPT 2015: USM GAH TERAJU CARTA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 April 2015 – Skuad bolasepak Universiti Sains Malaysia (USM) kini gah menerajui carta Liga IPT 2015 Divisyen 2 apabila menumpaskan pencabar terdekatnya, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) 30, pada perlawanan yang berlangsung di Stadium Olaharaga USM hari ini.