LARIAN SERIBU LANGKAH DIDIK MASYARAKAT ATASI OBESITI DAN PENYAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KETEREH, KELANTAN, 11 April 2015 Bagi menggalakkan rakyat Malaysia melakukan aktiviti fizikal untuk menjadi lebih cergas dan memberi kesedaran kepada masyarakat mengenai kepentingan mengamalkan gaya hidup sihat, Ahli Parlimen Ketereh Tan Sri Datuk Seri Panglima Hj Annuar Musa menganjurkan Program Larian Seribu Langkah di Sekolah Kebangsaan Seri Ketereh hari ini yang dirasmikan oleh Pengarah Kesihatan Negeri Kelantan Dato' Dr. Hj. Ahmad Razin bin Dato' Hj. Ahmad Mahir.