KOMUNITI FELDA DIDIDIK URUS SISA SECARA BERHEMAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 April 2015 Sekumpulan 22 pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) menterjemahkan konsep kelestarian dengan memberi pendedahan kepada penduduk Felda Guar Napai, Kedah menguruskan sisa pepejal dengan betul, bukan melalui pembakaran terbuka.