BENGKEL PANDUAN IBADAH SOLAT UNTUK PENGAMAL PERUBATAN BANTU PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 10 April 2015 Sesuai dengan usaha menjadikan Hospital USM mesra ibadah, Persatuan Sains Perubatan Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan mengadakan Program Penjelasan Panduan Ibadah Solat Pesakit sempena Konvensyen Fiqh Perubatan.