WARGA USM DIBERI PELUANG BERINOVASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 April 2015 – Warga Universiti Sains Malaysia (USM) termasuk pelajar dan juga pensyarah diberi peluang sepenuhnya untuk berinovasi dan menampilkan pelbagai kreativiti samada di bidang pengajian dan juga di luar dewan kuliah.