USM KOMITED BANTU MANGSA BENCANA BANJIR KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 4 April 2015 Menyedari hakikat sebenar kesukaran dilalui mangsa bencana banjir Kelantan yang kehilangan tempat kediaman sewaktu kejadian banjir besar Disember lalu, Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan, Persatuan Kecergasan Kelantan, Persatuan Pengguna Islam Kelantan dan Syarikat Forever Living Products (M) Sdn. Bhd., mengadakan Larian Amal Sihat Sepanjang Hayat Kota Bharu 2015 untuk mengumpul dana membantu pembinaan rumah transit kepada mereka.